Maskinservice Borås

Vi leder
elen.
Du leder

Ta kontroll över din el med HJ’s El & Maskinservice

HJ’s El & Maskinservice är det självklara valet av företag när du söker en firma som erbjuder maskinservice i Borås. Vi erbjuder en mängd olika arbeten inom el och maskinservice. Med kompetent och erfaren personal, hög servicenivå samt moderna arbetsrutiner kan du vara trygg i att du får ett slutresultat i toppkvalitet. Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag inom branschen, vårt arbete anpassas efter dina önskemål och behov.

För oss är det viktigt att hålla oss uppdaterade, vi följer utvecklingen i branschen vad gäller material, arbetsmetoder och maskiner. Dessutom ser vi till att erbjuda våra tjänster till ett konkurrenskraftigt pris utan att tumma på kvaliteten.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt.

Ta kontakt med oss om du önskar en offert för ett arbete.

Kontaktformulär

Med oss på HJ’s El & Maskinservice får du den bästa tänkbara hjälpen inom el och maskinservice. Vår personal innehar gedigen kompetens och mångårig erfarenhet. På så sätt kan vi erbjuda förstklassiga resultat på våra arbeten.

Maskinservice Borås

HJ’s El & Maskinservice AB
Götagatan 14
504 30 Borås
andreas.everding@hjsel.se
0702-280402